Burak Özçivit

filmegratuit.com > Actorii > Burak Özçivit
Burak-Özçivit
Data naşterii: 24 decembrie 1984
Locul naşterii: Istanbul, Turcia
Zodia: Capricorn

S-a născut la 24 decembrie 1984 la Istanbul. A absolvit liceul Kazım Ismen. Studiază la Universitatea Marmara, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Fotografie.

A participat la competiția pentru cel mai bun model al Turciei în 2003 și a fost selectat drept „promițător”. După concurs, Uğurkan a început să lucreze cu Agenția Erez. Mai târziu, a renunțat la modelare și lucrează ca distribuitor în agenția lui Uğurkan Erez.

Seriale cu Burak Özçivit

kurulus osman intemeietorul online subtritrat in romana
Osman Bey in Kuruluş Osman | Osman Intemeietorul (2019, 2020, 2021)
Kuruluș Osman este un serial de televiziune istoric și aventură turcesc creat de Mehmet Bozdağ și regizat de Metin Günay. Acesta spune povestea vieții lui Osman I, fondatorul Imperiului Otoman. Este continuarea serialului...

kara sevda dragoste infinita online subtitrat in romana
Kemal Soydere in Dragoste infinita (2015, 2016, 2017)
Două lumi separate se întind pe două părți ale drumului într-un oraș de pe litoral. Ambele sunt prea aproape și prea departe unul de celălalt. Ce se întâmplă când doi tineri din aceste lumi se îndrăgostesc?

Calikusu | Pitulicea online subtitrat in romana
Kamuran in Calikusu | Pitulicea (2013, 2014)
Spectacolul aduce o nouă perspectivă cărții clasice turcești, Calikusu. Feride, personajul principal a rămas orfan de tânără și este obligat să urmeze o școală internată, în timp ce își vizitează mătușa în pauze și în vacanțe.


Linkuri despre Burak Özçivit

Tags