Neslihan Atagül

filmegratuit.com > Actorii > Neslihan Atagül
Neslihan Atagül
Data naşterii: 20 august 1992
Locul naşterii: Istanbul, Turcia
Zodia: Leu

Neslihan Atagül s-a născut la 20 august 1992 la Istanbul, Turcia. Este o actriță turcă. Mai târziu a câștigat importanță jucând în filmul de cinema Ilk Ask (2006). Neslihan a debutat ca actor în serialul de televiziune Yaprak Dökümü (2006-10) și mai târziu a jucat în filmul Araf (2011). În același an, a apărut în serialul de televiziune Canim Babam (2011), care a atras atenția internațională pentru rolurile sale din Fatih Harbiye (2013-2014) și Kara Sevda (2015-2016) și a primit aprecieri critice și a câștigat numeroase premii. și-a continuat cariera de film cu un rol în Senden Bana Kalan cu Ekin Koc (2013) .Este cel mai bun model pe care îl are marca internațională „Pantene”. pe care o are.

Chiar și în vârstă fragedă este una dintre cele mai bune actrițe pe care le are Turcia, așa că lasă în urmă actrițe foarte bune, care sunt mai vechi și au mai multă experiență, precum Beren Saat și Tuba Buyukustun. Pentru mulți oameni este considerată viitorul Turciei. Neslihan iubește să călătorească și a vizitat deseori Europa, îi place să joace volei, să înoate, să citească, să urmărească filme și să călărească. Neslihan s-a întâlnit în 2013 cu co-starul ei Kadir Dogulu, care îl interpretează pe Macit Arcaoglu, timp de doi ani. În octombrie 2013 și după doi ani de întâlnire, perechea s-a logodit pe 26 noiembrie 2015. S-au căsătorit pe 8 iulie 2016. În 2007 și 2012 a fost aleasă Cea mai bună tânără actriță la „Altin Koza Film Festivali”, În 2012, a fost aleasă ca cea mai bună actriță a anului de „Tokyo Uluslararasi Film Festivali”.

Seriale cu Neslihan Atagül

fiica ambasadorului online subtitrat in romana
Nare Çelebi in Fiica Ambasadorului (2019, 2020, 2021)
Sancar a avut întotdeauna un cip pe umăr. Nare a tânjit mereu după dragoste. Când se întâlnesc și se îndrăgostesc de copii, știu că sunt meniți să fie; trebuie doar să aștepte să fie ...

kara sevda dragoste infinita online subtitrat in romana
Nihan in Dragoste infinita (2015, 2016, 2017)
Două lumi separate se întind pe două părți ale drumului într-un oraș de pe litoral. Ambele sunt prea aproape și prea departe unul de celălalt. Ce se întâmplă când doi tineri din aceste lumi se îndrăgostesc?

Dip online subtitrat in romana
Bilge in Dip (2018)
Sahir, care se ocupă de descurajarea oamenilor să se sinucidă pentru Departamentul de Poliție din Istanbul, întâlnește o femeie de știință misterioasă numită Bilge, când primește o notificare prin telefon.

Fatih Harbiye | Un destin la rascruce online subtitrat in romana
Neriman in Fatih Harbiye | Un destin la rascruce (2013)
Personajul principal este o fată care locuiește în suburbiile din Istanbul. Toate gândurile ei împreună despre cum să ieși din sărăcie și din viața nenorocită și să intri în socialitate.


Linkuri despre Neslihan Atagül

Tags