F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021)

F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021)

Vezi filmul F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021) online subtitrat in limba romana aici la filmegratuit.com. Mereu gratuit! Cele mai frumoase telenovele, seriale si filme vezi mereu aici la filmegratuit.com. Vizionati filmul F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021) online hd gratuit integral si fara intrerupere. subtitrat in limba romana online.Video: F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021)


Sfat: pentru a nu uita la ce filmul ai fost, trimis doar pe rețeaua sociala ta preferată
[addtoany]

Despre episodul F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021)

Cinematograful vara 2021 se referă la FAST & FURIOUS 9, al nouălea capitol al saga, care a încântat fanii din întreaga lume de aproape două decenii.

La începutul noii sale aventuri, Dom Toretto (Vin Diesel) s-a ascuns și se bucură de viața liniștită din țară alături de Letty și fiul său Brian. Dar Dom și Letty știu foarte bine că idila lor pașnică este în permanență în pericol. De data aceasta, o nouă amenințare îl obligă pe Dom să-și înfrunte trecutul dacă vrea să protejeze oamenii pe care îi iubește cel mai mult. Și așa își reunește echipajul din nou pentru a opri o conspirație globală, extrem de periculoasă, al cărei lider este cel mai nemiloasă criminal care s-a întâlnit vreodată. Și asta nu este tot: este vorba despre fratele lui Jakob, de mult pierdut, al lui Dom (John Cena, Bumblebee).

Justin Lin a preluat regia FAST & FURIOUS 9, care era deja responsabil pentru părțile 3-6 ale seriei și a contribuit semnificativ la transformarea acestuia într-un fenomen de succes mondial. Povestea, condusă din nou de scene de acțiune uluitoare, conduce în jurul lumii - de la Londra la Tokyo, din Africa Centrală la Edinburgh și de la un buncăr secret din Azerbaidjan până la agitația străzilor din Tbilisi. Pe parcurs, vechii prieteni reapar, vechii dușmani se întorc, istoria este rescrisă, iar adevăratul sens al familiei este testat ca niciodată.

Fanii pot aștepta cu nerăbdare să vadă vedete ale ansamblului precum Michelle Rodríguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și Sung Kang, precum și câștigătoarea Oscarului Helen Mirren, Kurt Russel și câștigătoarea premiului Oscar Charlize Theron . Noutatea în distribuție este câștigătoarea Grammy și superstarul Cardi B în rolul „Leysa”, o femeie cu o legătură cu trecutul lui Dom. Senzația de reggaeton Ozuna va fi, de asemenea, prezentată într-un cameo.

FAST & FURIOUS 9 a fost produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel, Justin Lin, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Clayton Townsend și Samantha Vincent.

.
Filmul F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 (2021) durează 02:29:55 și a fost publicat pentru prima dată pe 19 mai 2021
  • Durată: 02:29:55
  • Data lansării: 19 mai 2021